Om oss

Vi specialiserar oss på att representera olika varumärken, vi är helt enkelt varumärkerepresentanter. När man blir bemött av en positiv person blir mötet alla gånger trevligare, därför har vi det som utgångspunkt. De som jobbar med oss blir också utbildade i service, försäljning och vad det innebär att representera ett varumärke.

 

Teamet representerar erat varumärke utifrån era värderingar och visioner. Vår grundidé är att samarbeta med genuint positiva människor. Vårt team förstår att allt de gör eller säger reflekterar det företag de representerar. De blir ansiktet och rösten för era värderingar och hela företagets varumärke.

Om oss

Aline Varre

VD / Founder

Email

0707 534752

Att vara positiv är en naturlig del av mig.

 

Min nyfikenhet tog mig runt världen. Har studerat och jobbat i bland annat USA, Australien, Portugal, Norge och Holland. Läs mer...

Jag brinner för att skapa förutsättningar så andra kan lyckas i livet på olika plan.

 

För mig är det viktigt att vara engagerad i saker som faktiskt gör en skillnad. Läs mer..

Victoria Larre

Teamleader

Email

0709 909282

 

Bjarne Varre

Styrelseordförande

Email

+351 933040600

Alt i livet, och jag menar verkligen allt, är mycket lättare att hantera om man klarar att ha en positiv tillmötesgång oansett situationen. Läs mer...

Positive People At Works mission med sina medarbetare är att genom utbildningar och coaching, ge den support de behöver för att kunna bli bästa varumärkerepresentanter och att självklart alltid ha en positiv attityd.

 

Positive People At Works mission är att vi tillsammans med kunden skapa rätt strategi och struktur så att fokuset är på att lyfta fram varumärket på bästa sätt. Detta ger förutsättningar för oss att genomföra en lyckad tjänst. Du som kund kan då fokusera på det som är viktigast för dig.

 

Visionen är att bli marknadsledande med våra medarbetare inom varumärkes representation. Vi representerar våra kunder på bästa sätt med styrkan av en positiv attityd hos alla våra medarbetare samt samarbetspartners.

Följ oss gärna på Sociala Medier för de senaste nyheterna.

Positive People At Work AB

Korpslingan 35

14840 Segersäng

0707 534752