Aline Varre

Aline Varre - Biografi

 

Att vara positiv är en naturlig del av mig.

Min nyfikenhet tog mig runt världen. Har studerat och jobbat i bland annat USA, Australien, Portugal, Norge och Holland.

 

Positive People At Work är ett resultat av mitt livssyn. Har jobbat inom event branchen i många år, så förstår hur viktig tex personal är som faktiskt jobbar under eventet eller på en mässa. Därför har vi utvecklat en utbildning just i varumärke representation, service och försäljning. Något jag verkligen är passionerad för, eftersom det är just den delen som fick mig att få de olika spännande jobben runt världen.

 

PPAW är ett företag där kunden får uppleva att någon gör det lilla extra för att göra det ännu bättre. Mitt liv har gett mig en bred och varierad utbildning, samt arbetserfarenhet i stora och små företag i många olika kulturer. Ett resultat av detta är min förmåga att snabbt analysera människors styrka och svagheter, och förståelsen för hur viktig attityden är på jobbet och i livet.

 

Jag vill personligen att min personal blir ännu bättre än vad jag är och kommer därför utmana, hjälpa och utbilda de så att de når sina mål och visioner ännu snabbare.

 

Min drivkraft är att hjälpa andra, förutom Positive People at Work äger jag Reflexologi Center där jag genom mina behandlingar hjälper personer. Lyckan i båda mina jobb är möjligheten att lyfta andra och få de att inse hur värdefulla de är och se deras självkänsla styrkas.

 

Jag har den senaste tiden börjat skriva en Blogg där jag delar mina upplevelser eller tankar.

 

 

Aline Varre

Ägare och VD

0707 53 47 52

Nedan kan ni följa mig på olika Sociala Medier.

Följ oss gärna på Sociala Medier för de senaste nyheterna.

Positive People At Work AB

Korpslingan 35

14840 Segersäng

0707 534752